Kültür ve sanat yarışmaları başlıyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl organze ettiği, ‘Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları’ için başvuruları almaya başladı.

Kültür ve sanat yarışmaları başlıyor
Advert
Yayınlama: 25.12.2022 14:16:33
114
A+
A-

 

2022 Yılında katılım sağladıkları ve Batmanlı gençlerin büyük ilgi gösterdiği ‘Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarının’ bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, 2023 yılındaki katılımların daha fazla olmasını beklediklerini söyledi.  Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Batman Gençlik Merkezleri olarak 2022 yılında bölge ve Türkiye finallerinde dereceler elde ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ‘Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları’ başlığı altında 2023 yılında da ses ve icra, tiyatro, şiir okuma ve bilgi yarışmaları düzenlenecektir. Katılmak isteyen gençlerimiz 11 Ocak 2023 tarihine kadar gencizbiz.gsb.gov.tr internet sayfası üzerinden veya gençlik merkezlerimiz aracılığıyla başvurabilirler. Bütün kategorilerde ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmek ve gençlerimizin daha çok sosyalleşmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. 2022 yılında gençlerimizin neleri başarabileceklerine şahit olduk. Dileğimiz 2023 yılında da üzerine koyarak daha çok katılım ile Türkiye derecelerini ilimize kazandırmaktır. Bütün gençlerimizden ricamız kendilerine güvendikleri alanda il yarışmalarına katılım sağlamalarıdır” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.