Marangozlar sitesinin esnafını dinlediler

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Marangozlar ve Kaynakçılar Sanayi Sitesini ziyaret ederek mobilyacı esnafının sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Marangozlar sitesinin esnafını dinlediler
Yayınlama: 06.12.2022 15:10:04
159
A+
A-

Durmaz ve heyeti ziyarette ayrıca Batman Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Uğur Büdün ve 40 yılı aşkındır marangoz ustası olan babası Fahrettin Büdün’le görüştü. Uzun yıllardır marangoz atölyesinde ahşap dekorasyon işleri başta olmak üzere mobilya sektöründeki süsleme eşyalarını imal eden Büdün ailesi, HÜDA PAR heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 “BATMAN’IN GELECEĞİNE YÖNELİK UMUTLARI ARTTI”

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Durmaz, “Çalışmalarımız kapsamında Marangozlar ve Kaynakçılar Sanayi sitesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde mobilyacılar ve ustalarla görüştük, sorun, sıkıntı ve taleplerini konuştuk. Ayrıca Batman Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Uğur Büdün ve 40 yılı aşkındır marangoz ustası olan babası Fahrettin ustayı ziyaret ederek hem sektörü hem de kurulacak olan 2. Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’nin durumunu konuştuk. Söylenenler ve ortaya konulan projelerle Batman’ın geleceğine yönelik umutları arttı. Devamı gelmelidir” açıklamasında bulundu.

 “MOBİLYACI ESNAFININ TALEPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Mevcut marangozlar ve mobilyacılar sitesinin ihtiyacı karşılamadığını dile getiren Durmaz, “Ziyaret ettiğimiz mobilyacılar, Batman’ın il olduğu dönemde yapılan mevcut yerlerinin ihtiyaçlarına cevap vermediği için işlerini büyütemediklerini, yeni makine ile diğer teçhizatlara eski işyerlerinin dar kaldığını, bunun için de Batman Çayı kırsalında kurulacak olan 2. Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi’nin kuruluşunun hızlandırılması gerektiğini söylediler. Mobilyacılarımızın bu konuda talepleri vardır. Bizler tüm esnaflarımızın olduğu gibi mobilyacı esnafımızın da taleplerini önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.