BU YOLDA İNSANLAR ÖLMEYE DEVAM EDİYOR

Batman-Siirt karayolu üzerinde bulunan OSB yolu can almaya devam ediyor. Yıllardır Karayolları programında olmasına rağmen yapımı yılan hikayesine dönen yolda insanlar can veriyor.

BU YOLDA İNSANLAR ÖLMEYE DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 03.12.2022 19:17:20
Düzenleme: 04.12.2022 17:18
1.357
A+
A-

Önceki gün OSB yolunda otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ölü, 5 kişi yaralandı.

KAZASIZ GÜN YOK…

Batman-Siirt karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 72 EL 296 plakalı otomobil, 27 AEE 712 plakalı tıra arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 70 yaşındaki Zübeyir Yıldız, hayatını kaybetti, 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden Zübeyir Yıldız’ın cenazesi ise morga kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

“DAHA NE KADAR CAN DAHA GİDECEK?”

Batman’da ‘ölüm yolu’ olarak bilinen Batman-Beşiri karayolu OSB güzergahında ölümlü trafik kazaları devam ediyor. İş bilmeyen yöneticiler yüzünden insanların öldüğünü belirten vatandaşlar, “Karayolları Bölge Müdürlüğü, Organize Sanayi Kavşağına kadar sıcak asfalt, sağ-sollu yürüme yolları, orta refüj ve ışıklandırma yapılacak dedi ama üzerinden yıllar geçti. Vatandaşlar bu yolda can veriyorsa bunlar onların eseri. Daha ne kadar can gidecek? İş yapamıyorsanız o işgal ettiğiniz koltukları bırakın. İş yapan yönetici lazım” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.