Pasha From İtaly’den indirim kampanyası

‘Bundan Sonra Böyle’ sloganıya Batman Şemsiyeli Sokakta faaliyet yürüten Pasha From İtaly mağazası, tüm ürünlerde büyük indirim kampanyası yaparak müşterilere önemli bir avantaj sağlıyor.

Pasha From İtaly’den indirim kampanyası
Advert
Yayınlama: 06.12.2022 15:08:33
316
A+
A-

‘Paşa’ olarak tanınan ve aynı zamanda eski Petrolspor ve Belediyespor kalecisi Bedrettin Sütçü, firmalarında dev indirimli kampanya başlattıklarını belirterek herkesi mağazalarına beklediklerini ifade etti.

“FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUN”

Ürün fiyatlarının piyasa şartlarına oranla çok uygun olduğunu söyleyen deneyimli mağazacı Sütçü, “Kışlık kazak, kışlık mont ve hırka, kot pantolon, eşofman, yelek, gömlek kapüşonlar dahil olmak üzere tüm ürünlerimizde büyük bir kampanya başlattık. Halkımızı düşünerek oldukça makul bir fiyat politikası geliştirdiğimiz için her kesimden insanlarımız rahatlık mağazamıza gelip kaliteli ve marka ürünlerimizi alabilirler” dedi.

“ TÜM ÜRÜNLERİMİZ GARANTİLİDİR”

Tüm ürünlerinin garanti kapsamında olduğunu hatırlatan Sütçü, “Kampanyamız bu kış boyunca devam edecek. İnsanlar mağazamıza gelip uygun fiyata elbise alsın istedik. Yıllarca sporla iç içe bulunduğum için mağazamızda ağırlıklı olarak spor ürünlere yer veriyoruz. Fiyatlarımız uygun ve kaliteli olduğundan dolayı her bütçeden insanlar gelip rahatlıkla alışveriş yapabilmektedirler. Zaten yapmış olduğumuz dev kampanya ile halkımıza çok büyük bir fırsat oluşturmuş bulunmaktayız. Erkek mağazası olmasına rağmen aile ortamındaki yerimize babası, eşi, kızı veya amcası vs. için kıyafet almaya gelen bayanlar, aileler de teşrif ediyorlar. Biz de işletmeci olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.