Petrolspor taraftar grubundan çağrı

Batman Petrolspor Dark Reds taraftar grubu, hafta sonu oynanacak olan Isparta 32 Spor ile yapılacak karşılaşma için futbolseverleri maça davet etti.

Petrolspor taraftar grubundan çağrı
Yayınlama: 01.12.2022 10:45:10
255
A+
A-

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 17’nci haftasında Pazar günü kendi evinde saat 14.00’da Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. Müsabakayı, taraftarların 15 bin kapasiteli Yeni Batman Stadyumu’nu doldurması beklenirken, Batman Petrolspor taraftar gruplarından Dark Reds, maç için taraftarlara çağrı yaptı.

“TÜM BATMAN HALKINI MAÇA DAVET EDİYORUZ”

Tüm Batmanlı futbolseverleri maça davet eden Dark Reds taraftar grubu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Dark Reds Grubu olarak, kalan üç maçta maksimum puanlar alıp devreyi play-off potasında bitirmek için Batmanlı futbolseverleri takıma desteğe davet ediyoruz . Kalan 3 maçın, 2’si Batman, 1’i  İstanbul’da olacağı için Batman’daki futbolseverleri iki maçta da stadı doldurmalarını istiyoruz. İstanbul’daki maç için içlerinin rahat olmasını, takımımızı evinde hissettirmek için iyi organizasyon yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takım, yönetim, teknik heyet ve maddi gibi sıkıntıları devre arasına bırakıp üç maçta alacağımız puanlar ile devreye play-off potasında girmek için tüm Batman spor kamuoyunu ortak hareket etmeye davet ediyoruz. Batman sporseverlerini bu zorlu 3 maçlık periyottaki ilk maçı olan Ispartaspor karşılaşmasında, ligdeki konumumuz itibariyle çok büyük öneme sahip olacağından Pazar günü kendi sahamızda tribünleri tıka basa dolduralım. 650 bin nüfuslu kente boş tribünler yakışmaz. Billboardlara maça davet ile alakalı afiş asılmalıdır. Yerel gazeteler ve Batman’ın sosyal medyada popüler sayfaları maç gününe kadar halkı maça teşvik etmek için paylaşımlarda bulunmaları gerekmektedir.”

FUTBOLCULARA ÇAĞRIDA BULUNDULAR…

Batmanlı futbolseverleri stada davet eden Dark Reds Grubu, futbolculara da çağrıda bulundu. Taraftar grubundan yapılan açıklamada, “Bu hususta futbolcularımıza şunu söylemek istiyoruz, çoğu Süper lig takımlarının bile sahip olamadığı kadar taraftara sahip bir kulüpte mücadele ediyorsunuz. İçerde dışarı da hiç bir karşılaşmada yalnız kalmadınız, gittiğiniz ilçe stadları da dahil. Bu kulüp ne şartlardan ne zorluklarla buralara geldiğinin bilincine varmanızı istiyoruz. Devre arasına kadar kalan üç maçta gücünüzü, mücadelenizi ve karakterinizi son saniyelere kadar gösterin..! Sizlerde mücadele ruhu olduğuna inanıyoruz. Kalan 3 maçta bu ruhu göstereceksiniz, buna kendinizi mecbur hissetmek zorundasınız! Sizler formayı sergileyeceğiniz mücadele ile sırılsıklam ettiğiniz sürece arkanızda olacağız” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.