“PİYANGO ÇIKSA EVLENECEĞİM”

Yılbaşı yaklaştıkça vatandaşlar bu yılın 200 milyonluk genel ikramiyesinden pay kapmak için yılbaşı bileti alarak bir çok şeyin hayalini kurarken Batmanlı bir vatandaş da bilet standından bilet alırken, “ 62 yaşında ve bekarım. Allah nasip ederse biletime piyango vursa evlenip yuva kurmak istiyorum” dedi.

“PİYANGO ÇIKSA EVLENECEĞİM”
Advert
Yayınlama: 11.12.2022 16:25:17
773
A+
A-

“DOĞUŞTAN ENGELLİYİM”

Sol ayağından engelli olduğu için bilet almaya baston yardımıyla gelen Halil Perk, “ Yılbaşı bileti aldım. 1960 doğumlu ve bekar bir insanım. Şuana kadar evlenme imkanım olmadı.  Evlenip yuva kurma hayaliyle bilet aldım” dedi.

“TEK HAYALİM YUVA KURMAK”

Engelli maaşıyla geçinmeye çalıştığını kaydeden Perk, “ Ben aslen Mardinliyim ama uzun zamandır Batman’da ikamet ediyorum. Doğuştan itibaren sol ayağımdan engellilik durumum var. Bekarım ve kendime uygun bir eş bulup yuva kurmak istiyorum.  Bu hayalim doğrultusunda bir adet Milli Piyango bileti aldım.  Allah’ın izniyle nasip olur da bana ikramiye çıkarsa, evleneceğim.  Çeyrek bilet aldım. Dediğim gibi, inşallah bana çıkarsa evleneceğim” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.