Plaketle ödüllendirildiler

Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, müzik yarışmasında Türkiye ikincisi olan Muhammed Meki Akıl ve müzik eğitmeni Mustafa Sevim’i başarılarından dolayı tebrik edip plaket ile ödüllendirdi.  

Plaketle ödüllendirildiler
Yayınlama: 29.12.2022 13:54:47
34
A+
A-

Batman’ı gururla temsil eden gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın her yıl düzenlediği Müzik Yarışmasında adeta Batman Rüzgarı esti. Batman’ı İl, grup ve Türkiye finallerinde Muhammed Meki Akıl, Müzik Eğitmeni Mustafa Sevim ile birlikte en iyi bir şekilde temsil etti. Bizde İl Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk adına kendilerini plaket ile onure ettik. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin. Bizler her zaman onlarında yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“GENÇLİK HER ZAMAN YANIMIZDA”

Muhammed Meki Akıl ve Müzik Eğitmeni Mustafa Sevim ise kendilerini onure eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ile Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr’a teşekkür ettiler. Akıl ve Sevim yaptıkları açıklamada; “Bu yıl Türkiye birinciliğini kıl payı kaçırdık. Finalde gördüğümüz eksikliklerimizi bu yıl tamamlayıp 2023’te birinci olmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor ailesine teşekkür ederiz. İyiki vardırlar.” diye konuştular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.