POLİS MEMURUNDAN DOĞDUĞU YERE VEFA BORCU

Osmaniye’ye atanmasına rağmen memleketiyle bağlarını koparmayan Batmanlı hayırsever trafik polisi Ahmet Güzel,  Batman Balpınar Beldesine bağlı Segırka Taziye Evi’ne 215 adet sandalye kazandırarak örnek bir davranış sergiledi.

POLİS MEMURUNDAN DOĞDUĞU YERE VEFA BORCU
Advert
Yayınlama: 11.12.2022 16:28:12
1.882
A+
A-

“KÖYÜME VEFA BORCUM VAR”

Adana’nın Osmaniye Bölge Trafik Şubesinde görev yapan  Batmanlı polis hemşerimiz Güzel, “ Ben Segırka doğumluyum.  Tabii daha önce köydü, şimdi büyük bir mahalle oldu. Segırka Taziye Evinin sandalyelerinin yenilenmesi gerektiğini fark edince böyle bir adım attık. Yaklaşık 3 gün önce memleketime gelerek koltuk tarzındaki sandalyeleri taziye evine kazandırdık. Montajında da bazı akrabalarımla beraber bizzat yer aldım. Bir nevi doğup büyüdüğüm yere vefa borcumu ödemeye çalışıyorum. Bu anlamda ufak da olsa bir katkı sunmuşsak, kendimi mutlu addediyorum” dedi.

SEGIRKA SPOR’U DA UNUTMAMIŞTI..

Yapmış olduğu hayırlı ve örnek girişimiyle takdir toplayan vefalı polis memuru Güzel, daha öncesinde de Segırka Spor’da top koşturan genç sporculara iki defa forma ve eşofman takımları göndererek destek sunmuştu.  Hayırsever trafik polisi Güzel, yakında Segırka’lı sporculara tekrar forma ve eşofman yardımında bulunacağı müjdesini verdi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.