“Radikal tedbirler alınıyor”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman Gençlik Kolları tarafından “Türkiye Yüzyılı “vizyonunu hakkında vatandaşlara bilgi veren standı ziyaret etti.

“Radikal tedbirler alınıyor”
Yayınlama: 05.12.2022 16:50:06
73
A+
A-

Burada vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Özdemir, gazetecilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin vizyonunu anlattı. Özdemir, AK Parti’nin önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerinin açıklandığı ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyon belgesinin yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Küresel salgını, Rusya -Ukrayna Savaşı sonrası dünyayı derinden etkileyen kriz hiç kuşkusuz ülkemizi de etkisi altına almıştır. Haliyle gündemin birinci sırasında ekonomi gelmektedir. Bu doğrultuda bir süredir ardı ardına önemli hamleler yapılıyor. Faizlerin tek haneye indirilmesi, enflasyonun makul seviyelere getirilmesi amacıyla radikal tedbirler alınmaya devam edilmektedir. Bunun yanı sıra, yatırımlar hız kesmeden artırılırken ihracatta yeni rekorlar her ay güncellenmektedir. İstihdam, üretim ve ihracata dayalı yeni ekonomi modelinin olumlu sonuçları yavaş yavaş belirmeye başlamıştır. Sürecin başarıyla devam etmesi halinde, oluşacak güçlü ekonomi ile yeni yüzyılın en hayati sorunu çözüme kavuşacaktır.”

“2053 VİZYONUMUZUN İNŞASINA BAŞLAYACAĞIZ”

“20 yılda ülkede ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan AK Parti iktidarı, “Türkiye Yüzyılı” ile Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koydu” diyen Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon ve program ile yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Daha önce milletimizi nasıl 2023 hedefleri ufkuyla buluşturmuşsak, inşallah şimdi de Türkiye Yüzyılı programımızla 2053 vizyonumuzun inşasına başlayacağız. Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler inşallah hayata geçecek.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.