Seydanlı Baklava dualarla açıldı

Kurumsal olarak Türkiye’nin birçok yerinde hizmet veren Seydanlı Baklava firmasının 21. şubesi Batman Belde mahallesi Atatürk bulvarında açıldı.

Seydanlı Baklava dualarla açıldı
Yayınlama: 18.12.2022 15:58:54
1.332
A+
A-

Dualarla hizmete giren Seydanlı Baklava Batman merkez şubesinin açılışı Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleşti.

“10 ÇEŞİT BAKLAVAMIZ VAR”

10 Çeşit baklava lezzetini Batman ve bölgeyle buluşturduklarını kaydeden işletme  sahipleri Mehmet Orun ve Çetin Sevimcan, “Seydanlı Baklava Urfa merkezli kurumsal bir firma olup Türkiye’de 1983′ ten beri damaklara tat katmaya devam ediyor. Cevizli baklavamızın kilosu 44 TL, fıstıklı baklava 73 TL, midye kaymaklı fıstıklı baklava 109 TL, sarma fıstıklı baklava 109 TL, kaymaklı fıstıklı şöbiyetimiz 109 TL’dir. Ayrıca ufak dilimlerden oluşan, dürüm şeklindeki fıstıklı sultanlı baklavamızın kilosu 109 TL, fıstıklı tereyağlı paşa tatlımızın kilosu 145 TL’dir. Bu birbirinden güzel, lezzetli tatlılarımızı halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Tüm Batman halkını salonumuza bekleriz” dediler.

“BAKLAVALARIMIZ ŞEKERLENMEZ”

Türkiye genelinde Seydanlı Baklava firmasının 20. şubesinin olduğunu belirten Orun ve Sevimcan, ” Batman şubesinin açılmasıyla toplam şube sayısı 21’e yükseldi. Baklava satış noktamız iki katlı olup 5 kişi olarak çalışmaktayız. Baklavalarımızın şiresi doğal şeker pancarından yapılıyor.  Aradan 10-15 gün bile geçerse baklavada şekerleme olmaz. Baklavalarımız Urfa’daki fabrikadan Batman’a geliyor. Şube açmadan önce Urfa’ya gidip baklava alıp getirdik ve denedik. Çok memnun kalınca, biz de Batman’da şube açmaya karar verdik” diye konuştular. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.