Üniversitede ‘kantin buluşmaları’ devam ediyor

Batman Üniversitesinde hayata geçirilmek istenen çalışmalara öğrencilerin de dâhil edilmesi amacıyla ‘Kantin Buluşmaları’ kapsamında öğrencilerle bir araya geliniyor.

Üniversitede ‘kantin buluşmaları’ devam ediyor
Yayınlama: 13.12.2022 16:44:30
80
A+
A-

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle gerçekleştirilen buluşmada Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından ifade edilen fikir ve tasarıların çok değerli olduğunu söyleyen Rektör Demir, temel amaçlarının geliştirilebilir ve projeye dönüştürülebilir olanları yönetim olarak belirleyerek hayata geçirmek olduğunun altını çizdi. Batman Üniversitesindeki öğrencilerin nitelikli bir eğitim almaları için gerekli koşulların sağlandığını, daha modern imkânların oluşturulması için gayret gösterdiklerini belirten Rektör Demir, nitelikli bir öğrencinin yetiştirilmesinin tüm insanlığa katkı sunacağını vurguladı.

Batman Üniversitesi öğrencilerinin her türlü bilgiye ulaşmalarını önemseyen ve alanında öncü kurum ve kuruluşların yanı sıra uzman kişilerin bilgilerinden istifade etmelerini isteyen Rektör Demir, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in katkılarıyla hazırlanan Savunma Dergisi’ni öğrencilere hediye etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.