12 Yaşında gitar çalıp beste yapıyor

Batman Kültür Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Enes Babur, 12 yaşında olmasına rağmen mükemmel gitar çalıp şarkı söylemesinin yanı sıra, beste de yaparak dikkat çekiyor. Kardeşiyle gittiği müzik kursunda gitar çalmayı öğrendiğini kaydeden Enes Babur, 3 senedir arkadaş ortamlarında, sokakta ve sosyal etkinliklerde müziğini icra ettiğini ifade etti.

12 Yaşında gitar çalıp beste yapıyor
Yayınlama: 03.01.2023 12:57:16
230
A+
A-

“MÜZİKTE İLERLEMEK İSTİYORUM”

Aynı sınıfta okuduğu arkadaşı ve yaşıtı Muhammed Rubar Öndeş’in söylediği güzel şarkılara gitarıyla eşlik eden Babur, “Muhammed dışında bir arkadaşımız daha gelip bize katılıyor. Kendimizi müzik, nota ve yorumlama konusunda sürekli geliştirmeye gayret ediyoruz. Ben müzikte ilerlemek istiyorum. Tabii okulumu ve derslerimi de aksatmıyorum. Müzik hayatımda önemli bir yer tutuyor ama eğitimini tamamladıktan sonra üniversite okuyup bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Annem de mühendis olmamı çok istiyor” dedi.

“İDOLÜM AHMET KAYA”

Ahmet Kaya’yı ve müziğini örnek aldığını kaydeden genç gitarist Babür, “En sevdiğim sanatçıların başında Ahmet Kaya geliyor. Onun şarkıları ve müziğini çok beğeniyorum. Ayrıca bazı beste denemelerim var. Onları notalara henüz dökmedim ama inşallah zaman içerisinde deftere yazıp kayıt altına alacağım” diye konuştu. Haber-Recep Akın.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.