2 Kilometrelik yer sofrası kuruldu

Şeyh Süleyman Bağdu’nun vefatının 17. yıldönümü nedeniyle Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze köyündeki Zilan türbesinde anma programı düzenlendi. Binlerce kişi yaklaşık 2 kilometrelik yer sofrasında buluştu.

2 Kilometrelik yer sofrası kuruldu
Yayınlama: 30.01.2023 17:48:22
1.842
A+
A-

ŞEYH BAĞDU’YU BİNLER ANDI

Türkiye’nin birçok farklı yerinden anma etkinliğine gelen binlerce vatandaş iki kilometrelik yer sofrasına yemek yedi. Her sene yapılan anma etkinliğinde onlarca kurban kesilerek gelen misafirlere ikram edildi. Anma programı ile ilgili konuşan Şeyh Selman Bağdu, elim bir kaza sonucu dünyası değişen babasının 17’nci ölüm yıldönümünü Türkiye’nin dört bir yanından, 7 bölgesinden gelen vatandaşlarla beraber okunan mevlitler ile yad ettiklerini söyledi.

“ANMA ETKİNLİĞİNİ HER SENE YAPIYORUZ”

Misafirlerini yer sofrasında ağıladıklarını sonra bugün itibarıyla göndereceklerini belirten Bağdu, “Bir anma töreni olarak bu etkinliği her sene yapıyoruz. Katılımcıların hepsine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Yöre şartlarından ya da doğa şartlarından dolayı gelemeyen kardeşlerime sizin vasıtanızla selamlarımı iletiyorum. Bu bir etkinliktir, her sene de devam edecek inşallah” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.