21.YIL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

21.YIL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Advert
Yayınlama: 24.01.2023 15:03:44
117
A+
A-

Batman basını arasında saygın bir yer edinen Batman Medya gazetesi 20. yayın hayatını bırakarak 21. yayın yılına başladı. Gazetemizi ziyaret eden konuklar, Medya gazetesinin yeni yayın döneminde başarı temennisinde bulundu.

MEDYA KUTLANIYOR…

Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik, avukat Ali Tezdiğ ve iş insanı Semir Ayğan, 21. yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. Dinç, Çelik ve beraberindeki heyet, gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ı ve onun şahsında tüm çalışanlarını tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Medya’nın kamuoyunu yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde bilgilendirdiğini kaydeden Çelik, “Yıllardır ilkeli yayın politikasından ödün vermeden kamuoyunu bilgilendirmeye devam eden Batman Medya Gazetesinin 21. yıldönümünü kutlarım. Dürüst ve ilkeli yayın politikanızın bundan sonra da devam edeceğine inancım tamdır. Nice sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu yıllar dilerim” dedi.

ARSLAN VE NASIROĞLU’NDAN ZİYARET

Batman Petrol gazetesi imtiyaz sahibi Nedim Arslan ve işinsanı Kenan Nasıroğlu, 21. yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. Arslan ve Nasıroğlu, gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ı ve onun şahsında tüm çalışanlarını tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Medya’nın kamuoyunu yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde bilgilendirdiğini kaydeden Arslan ve Nasıroğlu, “Bundan sonra da aynı çizgide ve doğru bir haber politikasıyla yayın yapacağınızdan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Başarılarınızın devamını diler, nice sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.