“Araç kampanyamıza ilgi büyük”

Batman Petrol City AVM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde kentin yerel ve ulusal basın temsilcilerini kahvaltıda ağırladı. MADO Cafe’de yapılan etkinliğe Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, Genel Müdür Umut Ayer, İşletme Müdürü Mustafa Uğuş, Pazarlama Müdürü Nesrin Dal, MADO Cafe Müdürü İdris Güzel ve yönetim kurulu üyeleri Av. Seçil Erpolat Çelik ile Orhan Yılmaz katıldı.

 “Araç kampanyamıza ilgi büyük”
Yayınlama: 08.01.2023 15:39:30
347
A+
A-

“GAZETECİLER ŞEHRİN NABZINI TUTAR”

Etkinlikte konuşan AVM Genel Müdürü Aydın Keleş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutlamak ve çalışmalarımız hakkında kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Gazeteciler, özellikle siz özellikle yerel gazeteciler o şehrin, o memleketin nabzını tutan arkadaşlarsınız. Haberleri, sosyal-ekonomik bütün hadiseleri değerlendiren ve gazetenizde bunları haber yapan arkadaşlarsınız. Onun için bir şehir için çok değerlisiniz, önemlisiniz” dedi.

“ALIŞVERİŞ MERKEZİMİZİN 15. AYINDAYIZ”

Petrol City AVM’nin 15. ayı olduğunu kaydeden Keleş, “Burayı açalı 1 sene 3 ay oldu. 2021 yılının 28 Ekim’inde açmıştık. 2022 yılında şehrimize 5 yeni marka kazandırdık. Şuanda AVM’mizin çok değerli bir araç kampanyası var. 1 Ocak itibariyle bu sene başında başlattık. Bu araç kampanyasına katılım çok fazla. Baya bir ilgi var. İnşallah daha çok markaların gelmesi için gayret ediyoruz. 4’üncü ayın sonunda Piyango idaresinin noter huzurunda yaptığı bir çekilişle talihlisine kavuşacak. O şanslı Batmanlı hemşehrimize o araç teslim edilecek. Gün içinde her 500 TL alışveriş yapan müşterimiz bir çekiliş hakkı elde ediyor” dedi.

“YENİ MARKALAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

AVM Genel Müdürü Umut Ayer, “Hafta içi, hafta sonu ortalamamızı baz aldığımızda, hafta içi Ocak ayında 12-13 bin bandında yakaladığımız bir ortalamayı, hafta sonu 20 bin bandında gördüğümüz bir ortalamayı bugün neredeyse bir sonraki yıl karşılaştırmasında iki katına çıkartmış bulunmaktayız. Yıl bazında baktığımız zaman biz alışveriş merkezimizi toplamda Ocak 2022’nin başı itibariyle yüzde 74’lük doluluk oranında görmüştük. Ocak 2023’ün başına getirdiğimizde bu oranı yüzde 88’lik doluluğa taşımış durumdayız. Hepimizin ortak olarak bir fikri var, Batman’a hep daha iyi ve daha yeni markalar kazandırabilmektir” dedi.  Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.