BATMAN MEDYA KUTLANIYOR

Batman basını arasında saygın bir yer edinen Batman Medya gazetesi 20. yayın hayatını 3954. sayısıyla geride bırakarak 21. yayın yılına başladı. Yeni yayın dönemi nedeniyle gazetemizi ziyaret eden konuklar, Medya gazetesinin yeni yayın döneminde başarı temennisinde bulundu.

BATMAN MEDYA KUTLANIYOR
Advert
Yayınlama: 22.01.2023 13:10:27
73
A+
A-

MHP’Lİ DEMİR’DEN KUTLAMA ZİYARETİ

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, 21. yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret edip ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Gazetemizin 21. yıldönümünü kutlayan Demir, gazetemiz imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ın şahsında emeği geçen tüm çalışanları tebrik etti. Sağlık ve huzur içinde nice başarılı yayın hayatı temennisinde bulunan Başkan Demir, “Tarafsız, ilkeli ve dürüst yayıncılık politikasıyla, yıllardır halkı haberle buluşturan ve kamuoyunu objektif bir şekilde bilgilendiren gazeteniz Medya’nın 21. yıldönümünü kutlar, tüm çalışanlara başarılar dilerim” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN ‘MEDYA’YA KUTLAMA ZİYARETİ

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz, gazetemizin 21. yıldönümü vesilesiyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan’la bir araya gelen Başkan Yılmaz, yıldönümümüzü kutlayıp ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Demokrasinin gelişiminde gazetemiz Medya’nın önemli katkılar sunduğunu kaydeden Yılmaz, başarılı yayın politikamızı överek başarı dileklerini iletti. Gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan ve tüm gazete çalışanlarını tebrik eden Yılmaz, kendisine gösterilen ilgi ve alaka için ayrıca teşekkür etti.

KAĞBA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve Çukobirlik Kooperatifi Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz Medya’nın 21. yıldönümünü kutladı. Başkan Kağba yaptığı açıklamada, “Yıllardır ilkeli yayın politikasından ödün vermeden kamuoyunu bilgilendirmeye devam eden Batman Medya Gazetesinin 21. yıldönümünü kutlarım. Başta gazetenin imtiyaz sahibi sayın Ercan Arslan olmak üzere,  şahsında tüm gazete çalışanlarını tebrik eder, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Dürüst ve ilkeli yayın politikanızın bundan sonra da devam edeceğine inancım tamdır. Nice sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu yıllar dilerim” dedi.

BATMAN BASIN KONSEYİ ‘MEDYA’YI KUTLADI

Batman Basın Konseyi yönetim kurulu üyeleri gazetemize kutlama ziyaretinde bulundu. Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan’la bir araya gelen konsey üyeleri Veysi Demir, M. Fatih Akgül ve Murat Ezgin, gazetemizin 21. yıldönümünü kutladılar. Batman Basın Konseyi yönetim kurulu adına ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Batman Basın Konseyi Başkan Yardımcısı Veysi Demir, “Batman Medya Gazetesinin 21. yıldönümünü içtenlikle kutlarım. Her şartta ve zamanda görevinizi layıkıyla ifa etmenizden dolayı sizi ve şahsınızda tüm çalışanlarınızı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Demokrasinin gelişimine ve ilkeli gazetecilik anlayışına değer katarak, sürdürdüğünüz yayın politikanızdan ötürü de ayrıca tebriklerimi arz ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

SÖYLEMEZ VE GÖRÜK’TEN KUTLAMA ZİYARETİ

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez ve Millet Cemiyeti Genel Başkanı Mekan Görük, 21. yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. Söylemez ve Görük, gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ı ve onun şahsında tüm çalışanlarını tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Medya’nın kamuoyunu yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde bilgilendirdiğini kaydeden Söylemez ve Görük, “Bundan sonra da aynı çizgide ve doğru bir haber politikasıyla yayın yapacağınızdan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Başarılarınızın devamını diler, nice sağlıklı ve huzur dolu yıllar diliyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.