“Boş kalmamak için çalışıyorum”

Zorlu ve ağır ekonomik şartlarında anne ve babalar çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için ellerindeki tüm imkanları harcayarak katkı sağlamaya devam ediyorlar.

“Boş kalmamak için çalışıyorum”
Advert
Yayınlama: 09.01.2023 13:47:26
Düzenleme: 09.01.2023 13:57
871
A+
A-

Kimi, kıt kanaat geçinmesine rağmen, kimisi dişinden tırnağından keserek, kimisi de çarşı- pazarda seyyar satıcılık yaparak çocuklarını okutmak için takdire şayan bir mücadele içine giriyorlar.

“SEYYAR SATICILIĞA 2 HAFTADIR BAŞLADIM”

Emekli maaşıyla 4 çocuğunu üniversitede okutan 70 yaşındaki seyyar satıcı Abdurrahman Y. “6 Tane çocuğum var. Bunların 4’ü üniversiteyi bitirdiler. İki çocuğum öğretmen, birisi maden mühendisi ve öteki çocuğum da sağlıkçıdır. Ben aslında emekli bir insanım ve çalışmıyorum ama boş kalmamak için bende zivzig narı satıyorum. Bu narları da Siirt’ten getirip burada satıyorum. Yani anlayacağınız aslında ben boş kalmamak için iki haftadır bu işi yapıyorum. Toplamda 6 çocuğum var ve dediğim gibi onların dördü şuan üniversite bitirmiş ve çok şükür geleceklerini kazanmış durumdadırlar. Onları okutmak için biz de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.