“BÖYLE GÜNLER MESLEK MENSUPLARI ARASINDAKİ DAYANIŞMAYI ARTTIRIYOR”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarını Artukbey Cafe’de ağırladı. 

“BÖYLE GÜNLER MESLEK MENSUPLARI ARASINDAKİ DAYANIŞMAYI ARTTIRIYOR”
Yayınlama: 10.01.2023 18:01:48
126
A+
A-

Vali Canalp, “Böyle günler meslek mensupları arasındaki dayanışmayı arttırıyor. Herkes beraberce o mesleğin verdiği kıvanç duygusunu beraberce yaşıyor” dedi.

Vali Canalp, ” Sizin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bugün aynı zamanda İdareciler Günü.Yani hem sizin hem de benim günüm.İnşallah geçmişte olduğu gibi bu yıl da sizin için başarılarla dolu geçen bir yıl olsun. Tabii ki sorunlarımız ve sıkıntılarımız vardır ama sıkıntıları olmayan bir sektör yoktur. Yani en şaaşalı geçen sektörlerde dahi, temsilcilerine sorduğumuzda çok sıkıntımız var diyordular. Basın sektörü de böyle. Özellikle yerel basının birtakım sıkıntıları olabiliyor. Ama böyle günler meslek mensupları arasındaki dayanışmayı arttırıyor. Herkes beraberce o mesleğin verdiği kıvanç duygusunu beraberce yaşıyor. Dolayısıyla nasıl bugün sizinle beraber bir kahvaltımız varsa akşam da idarecilerle beraber bir araya geleceğiz” dedi.

“KÖYLERDEKİ SIKINTILARI BİR ANDA ÇÖZMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

Batman’daki köyleri ziyaret ederek köylülerin sıkıntılarını dinlemeye devam ettiklerini kaydeden Vali Canalp, ” Köyleri ziyaret etmemiz bizim yasal görevimiz. köylerde 100 bin nüfus yaşıyor. Tabii ki tüm sorunları bir anda çözmemiz mümkün değil. Bunu belli bir planlama halinde yapmaya çalışıyoruz’ dedi.

“SU VE ULAŞIM KONUSUNDA NET BİR ŞEKİLDE ZARAR EDİYORUZ”

Su ve ulaşım konusunda Batman Belediyesi olarak net olarak zarar etmelerine rağmen fiyat artışı yapmadıklarını kaydeden Vali Canalp, ” Türkiye’ de Batman Belediyesi, diğer belediyeler arasında en ucuz su satan belediye konumunda. Batman, su ihtiyacının tamamını keson kuyudan elde ediyor. Bu konuda su ihtiyacının tamamını keson kuyudan karşılayan başka bir il yok. Su konusunda DSİ ile beraber çalışmamız var” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.