CHP’ye katılımlar sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanlığı seçim öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdığı kent merkezinde meyvelerini vermeye başladı.

CHP’ye katılımlar sürüyor
Advert
Yayınlama: 09.01.2023 13:53:37
Düzenleme: 09.01.2023 13:57
118
A+
A-

Kent merkezindeki çalışmaların etkisi ile Çamlıca mahallesinden ve kent merkezinden 170 kişilik bir grubun CHP’ye destek vermek için üye olduğunu belirten CHP Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar, katılımların memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Batman merkez ve 5 ilçede partilerine yoğun bir teveccüh olduğunu sahada gözlemlediklerini belirten Yaşar, “Batman’ın yarınlarını hizmetle inşa etmek için seçim gününe kadar gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de Çamlıca Mahallesinden 170 vatandaşlarımızın davamıza katkı sunmak için partimize üye olması davamızı daha da güçlendirdiler. Batman’da çok seslilik için vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Batman’ın sesini gür bir şekilde Ankara’ya ulaştırmak için biz buradayız. Bundan dolayı bu seçim Cumhurbaşkanı seçeceğimiz gibi milletvekillerini seçeceğiz. TBMM’de vatandaşımızın sesine ayna olmak için biz buradayız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.