Çocuklara yatırım yaptı

Batman’da inşa edilen binlerce binada çocuk oyunları göz ardı edilirken, Batmanlı müteahhit Tahsin Tokgöz ‘Su Konakları’ projesiyle yaptığı gemi tasarımlı oyun grubuyla, çocuklara anlamlı bir yatırım yaptı.

Çocuklara yatırım yaptı
Yayınlama: 26.01.2023 18:13:22
1.354
A+
A-

“BİNA YAPILIRKEN ÇOCUKLAR DA DÜŞÜNÜLMELİ”

Daha öncesinde aklında tasarladığı çocuk oyun grubu modelini İstanbul’daki uluslararası bir firmaya yaptıran başarılı müteahhit Tokgöz, her birey gibi çocukların da değerli olduğunu ve sitelerde yaşam alanları oluştururken çocukları da düşünmek gerektiğini belirtti. Tokgöz, “Tilmerç mahallesinde iki bloktan oluşan ‘Su Konakları’ projemiz 60 daire ve 2 bloktan oluşuyor. 1,5 Yıl önce başladığımız projemiz bitme aşamasına geldi ve peyzajında da sona gelindi. Çocuklar için gemi tasarımlı bir oyun grubu inşa ettik. Geminin etekleri tamamıyla kaykay ve tırmanma bölümlerinden oluşuyor” dedi.

“700 BİN LİRAYA MAL OLDU”

Çocuklara verdiği değerden dolayı onlar için geniş bir oyun alanı olması gerektiğini düşünerek böyle güzel ve ayrıcalıklı bir tasarımı projeye dahil ettiğini kaydeden Tokgöz, “Zaten aklımda olan bir projeyi göz kamaştırıcı bir konseptle tasarladığımızdan dolayı çok mutluyum. Çocuklar yoruluncaya kadar burada oynayabilsin istedim. Çocukların da ailede var olduklarını, ev alırken buna da dikkat edilmesini istedim. Oyun grubunun tasarımını Okemus firmasına yaptırdık. Bu gemi tasarımlı çocuk oyun grubu projesi Batman’da bir ilk. Tamamıyla ahşaptan olan bu oyun grubu 700 bin liraya mal oldu” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.