Esnaflar tekrardan ‘Taş’ dedi

S.S Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda mevcut başkan Şevki Taş ve Cemil Turan arasında açık oylama şeklinde yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Şevki Taş tekrar seçilerek güven tazeledi.

Esnaflar tekrardan ‘Taş’ dedi
Yayınlama: 15.01.2023 17:18:00
Düzenleme: 15.01.2023 18:32
444
A+
A-

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için gelen delegeler polis kontrolünden geçerek içeriye alındı. Seçimin yapıldığı salonda tek giriş olduğundan dolayı kapıda izdiham oluştu. Delegeler polis kontrolünde içeriye alındıktan sonra yapılan açık oylama sonucunda mevcut başkan Şevki Taş, büyük bir farkla kazanarak mevcut S.S Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanlığını koruyarak güven tazelerken, Taş’ın destekçileri büyük sevinç yaşadı. Başkan Taş, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek,  “Hepiniz 20 senedir beni tanıyorsunuz. Kooperatifin ilk dönemde iken ne halde olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ben kimseyi kırmadım, kimseyi geri çevirmedim, hiç kimsenin evine haciz getirmedim. Hiç kimsenin arabasına haciz getirmedim ve arabasını satmadım. Arkadaşlarımızla beraber kooperatifimizi bugünlere getirdik. Şuanda kooperatifimiz bölgenin sayılı kooperatiflerinden bir tanesidir” dedi.

OY KULLANMAYA 1423 KİŞİ KATILDI

Seçimde oy kullanma hakkına sahip bin 781 üyeden bin 170 asil, 253 vekalet olmak üzere toplamda bin 423 üye salonda hazır bulundu.  Alyans Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Diyarbakır Bölge Birliği Başkanı Ekrem Karataş yaptı. Kongre sonunda Başkan Taş, konumunu korurken,  yönetim kurulu asil üyeliklerine İlham Işık, Ahmet Kalkan, Hanifi Ekremoğlu, Aytekin Baydar seçildi. Denetim Kurulu asil üyeliği ise Murat Gülşen ve Adil Demir’den oluştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.