“Kulübün bütçesini sarsmayacak transferler yaptık”

Batman Petrolspor’da Asbaşkan Yunus Öndaş, basın sözcüsü Yunus Emre Toprak ve sportif direktör Yunus Kanağı basın turundaydı.

“Kulübün bütçesini sarsmayacak transferler yaptık”
Yayınlama: 15.01.2023 16:47:56
Düzenleme: 15.01.2023 17:52
511
A+
A-

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ercan Arslan’la bir araya gelen Petrolsporlu yöneticiler, takımla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Takımda maddi sıkıntıların bir şekilde çözüldüğünü belirten Petrolspor basın sözcüsü Yunus Emre Toprak, “Takımda giden 7 futbolcumuz oldu. Koray, Serkan, Osman, Mehmet, Berat, Ali Fırat ve Emre ile yollarımızı ayırdık. Takıma 5 yeni transfer yaptık. Yarında 2 yeni transferimizi açıklayacağız. Transfer sürecinin bitmesine daha bir ay var. Eksikliklerimize  göre yine transfer yapabiliriz. Kulübü borca koymadan, kulübün menfaatleri doğrultusunda transferler yapıyoruz” diye konuştu.

“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ”

Asbaşkan Yunus Öndaş, “Kulüpte çok güzel bir hava yakaladık. Kulübün bütçesini sarsmayacak transferler yaptık. Kulübü borç batağına koymadan sezonu tamamlamak istiyoruz. Sayın Valimiz Ekrem Canalp tekrardan bizi yönetimde görmek istediğinden dolayı istifalarımızı geri çektik. Çocukluk aşkımız olan Petrolspor için elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.