Gençlik zirvesi çalıştayında buluştular

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2 gün boyunca 50 genç ile ‘Gençlik Zirvesi Projesi’ kapsamında çalıştay yaptı.

Gençlik zirvesi çalıştayında buluştular
Advert
Yayınlama: 08.01.2023 15:08:47
31
A+
A-

‘Gençlerin gözünden ülkemizdeki sorunlar ve çözüm önerileri çalıştayı’ programı 2 gün boyunca İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Gençlik Zirvesi Projesi” kapsamında yapıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk emeği geçenlere teşekkür etti.

“GENÇLİK GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZDUR”

İl Müdürü Özperk; “Gençlik geleceğimiz ve umudumuzdur. Gençlik Merkezlerimizde gençlerimize yönelik anlamlı ve içi dolu projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Gençlerimizin gözünden ülkemizin sorunları ve çözüm önerileri konulu çalıştayımızı başarılı bir şekilde bitirdik. 2 günlük programa 50 gencimiz katılım sağladı. İlk gün çalıştay oturumları yapıldı. İkinci gün ise katılımcı gençlerle Hasankeyf gezisi başta olmak üzere birçok farklı etkinliğe katılım sağladı. Bölgemiz her alanda zengin kültürel, sanatsal ve tarihi eserlerle doludur. Bölgemizi gezmeyen çok şey kaybeder. Bölgemizdeki tarihi yerleri herkes mutlaka görmelidir” diye konuştu.

 “GENÇLERİ ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ”

Programın sonunda söz alan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, “Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün her türlü kültürel, sanatsal, sportif, gençlik ve mesleki projelerini Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz. Bugünde 50 pırıl pırıl gencimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin gözündeki ışıltı ve güven geleceğimizin ne kadar güvende olduğunu gösteriyor. Bu umut bizlere yeter” dedi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.