“Görev verilirse yorulmadan koşuşturacağız”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 2022 yılında yürüttükleri çalışmaları, hayata geçirmek istedikleri projeleri ve hayata geçirdikleri projelerle ilgili genel değerlendirme toplantısı düzenledi.

 “Görev verilirse yorulmadan koşuşturacağız”
Yayınlama: 23.01.2023 18:01:03
216
A+
A-

“AK PARTİ’NİN BİR NEFERİYİM”

Bozooğulları Hotel’de gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ve kentte görev yapan basın mensupları katıldı. Genel seçimlerde aday olup olmayacağıyla ilgili açıklamada bulunan Özdemir, “Benim açımdan üç dönem, bir dönemin hiç farkı yok. Ben Ak Parti’nin bir neferiyim. Milletvekili sıfatımla, il başkanı sıfatımla da, normal bir vatandaş sıfatımla da benim açımdan hiç fark yoktur. Onun için de bize bu görevi layık gören, başta milletimize, halkımıza ve Cumhurbaşkanımıza her zaman teşekkürlerimizi dile getirdik. Bundan sonra da bize görev verilirse gene aynı şekilde yorulmadan koşuşturacağız. Görev verilmese de gene aynı şekilde partimiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Süreç içerisinde genel merkezimizin takdirleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

“ÇOCUKLARINIZI KÜRTÇE DERSİNE YÖNLENDİRİN”

Bölge olarak çok bedel ödedikleri konuların olduğunu ifade eden milletvekili Özdemir, “Bu sorunların en temellerinden biri de ana dil konusuyla ilgili tarih boyunca anadilimizin yasaklandığı dönemleri yaşadık. Kürtçe’nin yasak olduğu dönemleri yaşadı bu ülke. AK Parti döneminde özellikle devrim niteliğinde olan bir yasal düzenleme vardı. Bu yasal düzenlemede de özellikle anadildeki eğitimle ilgili önü açıldı. Vatandaşlarımıza çağrımdır; mutlaka çocuklarınızı seçmeli ders konuşanda hem dinimizi Kur’an’ı Kerimi hem de dilimizi tercih etmelerini ailelerimizden rica ediyoruz. Çocuklarımıza kendi anadillerini öğretmek için bu kanuni hakkı kullandırmasını tavsiye ediyorum” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.