HÜDA PAR’dan Siyer yarışmasına destek

HÜDA PAR’dan Siyer yarışmasına destek
Yayınlama: 18.01.2023 14:40:11
76
A+
A-

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ‘Onu Oku Onu Yaşa’ ödüllü Siyer yarışmasına toplu kayıt yaparak destek verdi. HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, beraberindeki partililer ile birlikte Peygamber Sevdalıları Vakfını ziyaret etti. Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile Batman Koordinatörlerinden Nurettin Teymur tarafından karşılanan HÜDA PAR heyeti, Vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet ardından 12 Şubat’ta düzenlenecek ödüllü Siyer Yarışması’na katılmak üzere Vakfın yetkilileri aracılığıyla kayıtlarını gerçekleştirdi. HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, yaptığı açıklamada herkesi Siyer Yarışması’na kaydolmaya çağırdı.

“YARIŞMAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Her yıl HÜDA PAR olarak Siyer yarışmasına toplu olarak kayıt yaptıklarını anımsatan Durmaz, “Bu kapsamda Peygamber Sevdalılarını ziyaret ettik. Ziyarette Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Malum Siyer Yarışması her yıl yapılıyor. Bizler de bu yarışmayı çok önemsiyoruz. Bunun sebeplerinden bir tanesi de toplumda Peygamber ahlakının yaygınlaşması için verilen çabadır. Son yıllarda toplumda, ailelerde, gençlerde ciddi sorun ve problemlerin meydana geldi. Bunların sebeplerinden bir tanesi de Peygamber ahlakından uzaklaşmadır. Siyer yarışması ve benzeri çalışmalar Peygamber ahlakının toplum tarafından bilinmesine vesile olacaktır. Bunun için Peygamber Sevdalıların yapmış olduğu bu Siyer Yarışması çalışmasını önemseyerek bunun halkımız tarafından desteklenmesi gerektiğini de düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta kayıtlar sona erecek. Buradan halkımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Siyer yarışmasına hem kendiniz hem de yakınınızı kaydedin” dedi.

“15 BİN KİŞİ KAYIT OLUŞTURDU”

Ziyarette kendilerine verdikleri destekten ötürü Durmaz ve beraberindeki HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Nurettin Teymur, Batman’da yaklaşık 15 bin kaydın oluştuğunu aktardı. Çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Teymur, “Şehrin çeşitli yerlerinde stantlar açtık. Broşürlerimiz, kitap noktalarımız mevcuttur. Bizler de Batman halkına çağrıda bulunuyoruz. Lütfen gecikmeyin. 22 Şubat son başvuru günüdür. Peygamber Efendimizin hayatını öğretmede öncü olma amacındayız. Kendimizi ve çocuklarımızı bu yarışmadan mahrum etmeyelim” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.