“IFEST2023 festivali başlıyor”

Bilişim Festivalinin (IFEST2023) ikincisi ‘Siber Güvenlik, Blok Zincir Teknolojileri ve Dijital Dönüşüm’ ana temalarıyla Batman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek.

“IFEST2023 festivali başlıyor”
Yayınlama: 31.01.2023 18:08:25
564
A+
A-

“DAVOS’TAN SONRA TÜRKİYE’DE İLK”

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde ses ve ışık dalgalarıyla düşünce formatlama ‘Relax and flow room’ uygulamasının tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bilişim Zirvesi kapsamındaki bu uygulamanın tekniği hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, uygulamanın Davos’tan sonra Türkiye’de ilk defa Batman Üniversitesinde gerçekleştirileceğini belirtti. Uygulama hakkında bilgi veren Rektör Demir, “Türkiye’nin en büyük bilişim organizasyonlarından biri olma özelliğini taşıyan festival kapsamında; Bilişim Fuarı, Bilişim Teknolojileri Konferansları, Uluslararası Bilişim Kongresi (IIC2023), Kamu Bilişim Çalıştayı, Bilişim Akademisi, dene-yap atölye çalışmaları, ödül törenleri ve sosyal etkinlikler yapılacak” dedi.

FESTİVAL 9 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR…

Bilişim alanında dünyada önemli gelişmeler ve değişimler yaşandığının altını çizen Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Üniversitemiz ev sahipliğinde 9-11 Şubat 2023 tarihinde düzenlenecek olan Bilişim Festivali kapsamında çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecektir. Festivalin en çarpıcı etkinliklerinden biri ise Alman şirketi Be Light tarafından özel olarak tasarlanan ‘RELAX & FLOW ROOM’dur. Bu uygulamanın temel amacı, katılımcıların enerji ve motivasyonunu artırmak, onları rahatlatmak ve günün stresinden kurtulmalarını sağlamaktır.” Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.