“Madde bağımlısı 43 kişi iyileşti”

Dünya Toplumsal uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği (DTUMED) İl Başkanı Mehmet Demirhan, Batman’da madde bağımlısı olanlardan 43 kişinin tedavi edilerek iyileştirdiklerini belirtti.

“Madde bağımlısı 43 kişi iyileşti”
Yayınlama: 25.01.2023 18:28:18
215
A+
A-

DTUMED Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Sevim ile beraber gazetemi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan İl Başkanı Demirhan, “ İyileşen şuanda 43 tane insan var. Yani madde bağımlısı olan 43 kişi yapılan tedaviler sonucu iyileşerek yaşama sarıldılar. Bu kişiler arasında yaklaşık  22-23 kişi, Batmanlı olup  tedavi için gönderdiğimiz insanlar var; ayrıca Siirt, Kızıltepe, Midyat, Bitlis, Güroymak ve Kurtalan gibi yerlerden madde bağımlısı olup da tedavi için gönderildikten sonra iyileşenler var.

“AYAKTA TEDAVİLERİ BATMAN’DA YAPIYORUZ”

Türkiye’nin 68 ilinde teşkilatlandıklarını ve Batman’da 85 üyelerinin olduğunu hatırlatan İl Başkanı Demirhan, “  Tilmerç’te Batman Valiliği ve  İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı  ve beraber çalıştığımız Bağımlılıkla Mücadele Merkezimiz var.  Ayakta tedavileri Batman’da tedavi ediyoruz. Yatma gereğini duyduğumuz hastalarımızı ise Diyarbakır AMATEM’e gönderiyoruz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.