Mahalle buluşmalarının startını verdi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ sloganıyla başlattığı mahalle buluşmalarının ilkini Gültepe mahallesinde gerçekleştirdi.

Mahalle buluşmalarının startını verdi
Yayınlama: 12.01.2023 18:09:40
236
A+
A-

Gültepe Mahallesi H. Adile Kubba taziye evinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Vali Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Gültepe mahallesi sakinleri ve muhtar Mehmet Dağ katıldı.

HAK SAHİPLERİNE TAPU VERİLDİ…

Vali Canalp, yeni imar çalışmaları tamamlanan mahalledeki hak sahibi vatandaşlar ile kamu kurumlarına tapularını verdi. Gültepe mahalle muhtarı Mehmet Dağ’ın oğlu Şakir Dağ, mahallenin sorunları ve taleplerini Vali Canalp’e iletti. Dağ, yaptığı konuşmada, taziye evine belediye tarafından yemek verilmesi, mahalledeki bir durağın 100 metre kadar aşağı çekilmesi ve Zafer caddesine bağlı olan caddenin Sanayi kavşağına bağlanması ile ilgili taleplerini Vali Canalp ile paylaştı. Mahalle sakinlerinin görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Canalp, sorun, talep ve görüşlerin ilgili birim müdürleri tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için talimat verdi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.