Mahalledeki çalışmaları yakından takip ediyor

Batman’da kilit taşı döşeme ve kaldırım çalışması tüm hızıyla devam ederken,  Ziya Gökalp mahallesi muhtarı Mahsum Padir de, mahallesindeki çalışmaları yakından takip ederek projelerin koordinasyonunda işçilere eşlik etmeye devam ediyor.

Mahalledeki çalışmaları yakından takip ediyor
Yayınlama: 05.01.2023 14:17:36
Düzenleme: 05.01.2023 15:38
427
A+
A-

TAHRİP OLAN TAŞLAR YENİLENİYOR

Aynı zamanda Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı olan Padir, altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan kilit taşlarının sökülüp yenilenmesi çalışmasını yakından takip ettiklerini belirtti. Padir, “Bu kilit taşlarının tümünü kaldırdık ve yenilerini döşüyoruz. 1702, 1704 ve 1705 sokaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

ÇALIŞANLARDAN MUHTAR’A TEŞEKKÜR

Ekibin dinamik ve çalışkan işçilerinden Fahrettin Oynar, “Ben Batman Belediyesinin götürü işinde çalışıyorum. Burası Ziya Gökalp 3/A sokağıdır. Yaklaşık 1 aydır bu işi yapmaktayım. Burada kaldırım taşları düzenlemesi yapıyoruz. Allah razı olsun muhtar Mahsum Padir bey de çalışmalarda bize çok yardımcı oluyor. Onun katkısıyla da işimiz gayet güzel gidiyor. Borno çalışmasına 1 haftadır başladık. Sokağın başından buraya kadar bitirdik. Muhtemelen bugün içerisinde de işimizi bitirmiş olacağız” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.