Meb’den gazetemize ziyaret

Milli Eğitim Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Şube Müdürü Abdurrahim Kusen ve MEB Basın Koordinatörü Hüseyin Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler.

Meb’den gazetemize ziyaret
Yayınlama: 11.01.2023 19:12:49
104
A+
A-

Medya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Veysi Arslan ile bir araya gelen Kusen ve Demir, Arslan’ın şahsında tüm basın mensuplarının gününü kutlayıp başarı dileklerini paylaştılar.

“HABERLERİNİZLE HALKIN NABZINI TUTUYORSUNUZ”

Şube Müdürü Kusen,” Yaptığınız haberlerle halkın nabzını tutuyorsunuz. Kurum olarak yaptığımız çalışmaları sütunlarınıza taşıyıp kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Bu anlamda size çok teşekkür ediyoruz. Zor şartlar altında çalıştığınızı biliyoruz. Bu anlamlı günde biz de sizi ziyaret edip yanınızda olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

“MİLLİ EĞİTIM MÜDÜRÜMÜZÜN SELAMINI GETİRDİK”

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın bir toplantıya katılmak için Ankara’da olduğunu ama selamlarını ilettiğini belirten Kusen, ” Şu sıralar Köy Yaşam Merkezlerimiz ve Meslek Liselerinin yanı sıra, okul öncesi eğitim konularındaki çalışmalarımızla ön plandayız” dedi.

“BATMAN’IN OKULLAŞMA ORANI EPEY YÜKSEK”

Özellikle Batman’ın okullaşma oranının yüksek seviyelerde olduğunu kaydeden Şube Müdürü Kusen, ” Şu anda ilimizdeki okullaşma oranı yüzde 99 düzeyinde. Geçen sene bu oran yüzde 96 idi. Yani, okullaşma konusunda Türkiye’de en iyi illerden bir tanesiyiz” dedi.

 “GAZETECİLİK, DEMOKRASİMİZİN EN ÖNEMLİ YAPI TAŞLARINDAN BİRİ”

 

Gazeteciliğin çağımızın en dinamik mesleklerinden olduğunu ifade eden Milli Eğitim Basın Koordinatörü Hüseyin Demir, ” Gazetecilik mesleği aynı zamanda halkımızın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı ve bu sebeple demokrasimizin en önemli yapı taşlarından biridir” dedi.

“ŞEHRİMİZİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYORSUNUZ”

 

Gazetecilerin kar, kış demeden büyük bir fedakârlıkla haber peşinde koştuklarını kaydeden Demir, “Şehrimizin nabzını tutan değerli basın mensuplarımızın varlığı, şehrimizin tanıtılmasında ve sorunların çözümünde büyük bir rol oynamaktadır.

Başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüz dünyasında, halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır” dedi.

 

“ZOR ŞARTLARDA DAHİ FEDAKARCA ÇALIŞIYORSUNUZ”

Halkın taleplerini, ihtiyaçlarını aktarma noktasında  basın mensuplarının kendilerine  aracı olduğunu ifade eden Demir, ” Basın mensupları aynı zamanda kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında da bizlere yardımcı olmaktadır. Şehrimizde basın mensuplarımızın başarıyla yerine getirdikleri bu kutsal görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık ve kararlılıkla sürdüreceklerine yürekten inanıyorum.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla çok zor şartlar altında dahi fedakârca çalışan ve meslek ilkeleri ışığında görevini sürdüren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.