MİD-DER’in yeni hizmet binası törenle açıldı

1998 Yılından beri Batman’da 517 üyesiyle hizmet veren Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin (MİD-DER) yeni dernek binası, görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı.

MİD-DER’in yeni hizmet binası törenle açıldı
Advert
Yayınlama: 22.01.2023 12:46:40
1.281
A+
A-

Batman Bahçelievler mahallesi 1637 sokakta hizmete giren derneğin açılış törenine AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Midyat Belediyesi Başkan Vekili Mahsum Cengiz, Süryaniler Konfederasyonu Başkanı Evgil Türker, Batman İl Müftüsü Nihat Kök, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu,  CHP İl Başkanı Hikmet Duruş, derneğin eski başkanları Nurullah Uçar ve Bahattin İşcan, iş insanı Ziver Hamitoğlu, Hamidi Ailesinin ileri gelenlerinden Sabahattin Hamidi, Down Sendromlu Melekler Derneği Başkanı M.Şirin Hodakoğlu ve üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Kesilen kurbanın ardından derneğin açılışı İl Müftüsü Nihat Kök tarafından okunan dualar eşliğinde yapılırken,  Down Sendromlu Melekler Derneği üyeleri de kurdela kesiminde bulunarak törene renk kattılar. Açılış sonrası konuşan Dernek Başkanı Berati Mehmetoğlu, “Derneğimiz 1998 yılında, şu anda aramızda olmayan ve her zaman rahmet ve minnetle andığımız hemşerilerimizin girişimleri ile kurulmuştur. Derneğimize kayıtlı 517 üyemiz bulunmaktadır. Dernekler de gönüllülük esasına göre sosyo-kültürel alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlardır. Hemşerilerimiz arasındaki birlikteliği pekiştirmek ve sosyal alanda güçlenmek amacıyla kurulan derneğimiz,  O günden bugüne çeşitli alanlarda hemşerilerimize destek vermekte ve yoluna aktif bir şekilde devam etmektedir” dedi. Başkan Berati Mehmetoğlu’nun konuşmasının ardından misafirler yeni dernek binasını gezdi. Hizmete giren yeni dernek binası, üyelerin ve gelen konukların rahatça oturacağı veya dinlenebileceği modern ve ferah alanlarıyla dikkat çekti. Açılış töreni, gelen konuklara sunulan çeşitli ikramların ardından son buldu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.