MÜSİAD’ta Özdemir dönemi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesinin 8. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle gidilen seçimde İrfan Özdemir, Batman şube başkanlığına seçildi.

MÜSİAD’ta Özdemir dönemi
Yayınlama: 29.01.2023 17:17:36
288
A+
A-

MÜSİAD Batman Şubesinin 8. Olağan Genel Kurul toplantısına MÜSİAD Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim Özbek, Vali yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kamu kurum temsilcileri ile sivil toplum örgütleri katıldı. Genel kurul açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Aladdin İraz, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.

“MÜSİAD BİR KALKINMA HAREKETİDİR”

MÜSİAD Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim Özbek, “Küresel ölçekte toplam 165 şube ve irtibat noktasına ulaşan MÜSİAD, 13 binin üzerindeki üyesi ve 60 bine yakın firmasıyla hem Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyor hem de yurt içi ve yurt dışında farklı iş birliklerinin geliştirilmesine öncülük ve liderlik ediyor. MÜSİAD, küresel bir işbirliği ve sermaye platformu olduğu kadar gücünü zengin medeniyet değerlerimizden ve Anadolu irfanından alan bir kalkınma hareketidir” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE VE İNSANLIĞA HİZMETTİR”

Önceliklerinin Türkiye ve insanlığa hizmet olduğunu belirten MÜSİAD’ın yeni Şube Başkanı İrfan Özdemir, “MÜSİAD’ı bu günlere taşıyan değerleri ve mirasları geleceğe taşıyacağımıza söz veriyoruz. Kurumsal yönetim anlayışıyla Batman’a iz bırakan eserler kazandırmak istiyoruz. Milletimiz, insanlık ve Türkiye Yüzyılı için çalışacağız” dedi. Yapılan genel kurulla birlikte yeni yönetim Başkan İrfan Özdemir, Abdulkadir Şeker, Abdurrahim Müjdeci, Ahmet Şen, Cuma Dişikırık, Erhan Dinç, Hamza Bozkurt, Mahmut Ekinci, Mehmet Emin Çelik ve Metin Akyel’den oluşurken, denetleme kurulunda ise  Ali Ural, Lokman Eren ve Ömer Beber yer aldı. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.