Öğrencilere tecrübelerini anlattı

Batman Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra üniversite adayı öğrencilerle de sık sık bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir, “Tecrübeden Öğreniyoruz” etkinliği kapsamında Batman Final Okulları öğrencileriyle buluştu.

Öğrencilere tecrübelerini anlattı
Yayınlama: 08.01.2023 15:28:37
56
A+
A-

Batman Final Okulları Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, ilkokuldan başlayarak akademisyenlik ve Rektörlük süreçlerindeki tecrübelerini anlatan Rektör Demir, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

“ÇALIŞMAKTAN BAŞKA BİR YOL BİLMİYORUM”

İnsanın her dönem farklı zorluklarla karşılaşabileceğini belirten Rektör Demir, bu zorlukları aşabilmek için fedakârlık gösterilmesi gerektiğini vurguladı. İnsanı başarıya götüren yoldaki temel üç ölçütün “çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak…” olduğunun altını çizen Rektör Demir, çalışmaktan başka bir yol bilmediğini çünkü çalışmayı ibadet sayan bir babanın evladı olarak yetiştiğini ve babasının bu hayat tarzının ailenin bütün bireylerine yansıdığının altını çizdi. Yaşanılan imkânsızlıkların doğurduğu eksikliklerde devletimizin her an arkamızda olduğunu söyleyen Rektör Demir, imkânsızlıklar karşısında ailesinin yetemediği, yetişemediği yerlerde devletin imkânlarının devreye girdiğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.