Sanatı lezzetle birleştiren cafe

Batman GAP Mahallesi Sabah Market yanında hizmet veren Viola Cafe ve Kahvaltı Salonu, sanat ve edebiyat köşelerinin yanı sıra,  kahvaltı ve kahve çeşitleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor.

Sanatı lezzetle birleştiren cafe
Yayınlama: 15.01.2023 16:33:14
101
A+
A-

Fast food, Türk kahveleri, filtre kahve, sıcak ve soğuk içecekler, körü soslu lezzet, serpme köy kahvaltısı ve kişiye özel kahvaltı seçenekleriyle hizmet veren Viola Cafe, edebiyat ve sanat köşeleriyle de misafirlerine bambaşka bir ortam sunuyor.

“CAFE KURMA HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Üniversitede okurken gördüğü tarzı daha özgün bir hale getirdiğini belirten Viola Cafe & Kahvaltı salonu işletmecisi Yasin Bingöl, herkesi mekanlarına davet etti. Genç girişimci Bingöl, “Benim her zaman bir cafe açma hayalim vardı ama pandemi koşulları buna imkan tanımıyordu. Normalleşme ile beraber bu hayalimi hayata geçirdiğim için çok mutluyum. Bir üniversite mezunu olarak kendime güveniyorum. Bence üniversite okuyan her şeyi gerçekleştirebilir. Kardeşlerimin de cafe konusunda tecrübeleri var. Cafemizde bulunan edebiyat köşemizde kitaplarımız var. Ayrıca ünlü ressam Frida Kahlo köşesinde yer alan sanatçının tablosu ve çiçeklerin cafemize ayrı bir hava kattığını düşünüyorum” dedi.  Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.