Saray gülü’nden gazetecilere 10 ocak etkinliği

Saray Gülü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gazetecilerle bir araya geldi.

Saray gülü’nden gazetecilere 10 ocak etkinliği
Advert
Yayınlama: 11.01.2023 19:04:57
Düzenleme: 11.01.2023 19:05
173
A+
A-

Petrol City AVM’de bulunan Saray Gülü cafe, pastane & restorant, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yerel ve ulusal basın temsilcilerini yemekte ağırlayıp pasta kesti.

Steak Show’un yapıldığı etkinlikte Deham Şef’in sunumuyla gazetecilere birbirinden güzel lezzetler ikram edildi. Etkinliğe Saray Gülü işletme sahibi Erhan Orun ve şirket yöneticileri Serdar Orun, Ümit Orun, İşletme Müdürü Doğan Şen,  Mehmet Şah Orun ve Petrol City pazarlama uzmanı Nesrin Dal katıldı.

“ZOR ŞARTLARDA HİZMET ETTİKLERİNİN FARKINDAYIZ”

Şirket yöneticilerinden Ümit Orun,  Saray Gülü cafe- pastane & restorant olarak tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını belirterek: “Saray Gülü ailesi olarak siz gazetecilerin bu özel gününü en içten dileklerimizle kutlar,  başarılarınızın devamını diliyoruz. Biz işletme olarak da her zaman gazetecilerin ne zor şartlarda hizmet ettiklerinin farkında olup bu güzel günde bir moral olsun diye gazeteci arkadaşlara yönelik bir organizasyon düzenledik. Bizi kırmayıp davetimize icabet ettikleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

“BÜYÜK KONSERLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Gazetecilere hizmet ettikleri için gururlu olduklarını belirten işletme yöneticilerinden Erhan Orun:

“İşletmemiz Batman’ın markası olarak yaklaşık 10 senedir hizmet vermektedir. 110 tane çalışanımız var ve tamamen yerel marka. Şu an ulusal markalarla yarışıyoruz.  İki şubemiz var, üçüncü şubemiz de gelecek. Büyük konserlere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sanatçı Mustafa Ceceli ile beraber burada işletmemizin açılışını yaptık. 2023 yılında Türkiye Batman’ı konuşacak. Hakan Altun’lardan Hadise’lere, Murat Boz’a, Yıldız Tilbe’ye büyük organizasyonlar düşünüyoruz. Bunların da burada müjdesini vermek istiyoruz. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Siz gazeteci dostlarımıza hizmet ettiğimiz için gururluyuz.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.