“Seçimin kazananı Batman esnafıdır”

S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Şevki Taş, bir teşekkür mesajı yayımladı.

“Seçimin kazananı Batman esnafıdır”
Yayınlama: 16.01.2023 18:05:36
781
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, yayımladığı mesajında, seçimin kazananının Batman ve Batman esnafı olduğunu belirterek, “Bu seçimi kazanan değerli esnaf kardeşlerimizdir. Seçim sürecinde iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize ve Batman halkına şükranlarımı sunuyorum. ‘Batman ortak paydası’ şiarıyla yeni dönemde de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

 “YENİ PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ”

Açıklamasının sonunda üyelere kendisini tekrar bu göreve getirmeleri ve güvenlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Taş, “Üyelerimize daha fazla imkân sağlanması için yeni yönetimimiz ile birlikte yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Batman’ı kalkındıracağız, büyüteceğiz. Kooperatif seçim sonuçlarının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.