Şehir şehir dolaşıp sokak müziği yapıyor

Batman’da gitarıyla sokak müziği yapan Mujdin Polat, söylediği özgün müzik, Türkçe ve Kürtçe parçalarla vatandaşlara moral kaynağı oluyor.

Şehir şehir dolaşıp sokak müziği yapıyor
Advert
Yayınlama: 02.01.2023 12:39:39
166
A+
A-

Kendisine zaman zaman eşlik eden arkadaşı Zilan Toprak ile Türkiye’nin her tarafını gezerek sokak müziği yaptığını belirten 25 yaşındaki Polat, “Üçüncü üniversite okuyorum. Daha önce Siirt Üniversitesini bitirmiştim. Anadolu Üniversitesini okudum ve şuanda tekrardan Siirt Üniversitesini okuyorum” dedi.

‘İNSANLARIN YANINDA OLMAK İÇİN BU MESLEĞİ SEÇTİM’

Pandemi dönemi sürecinde mutsuz olan insanların yanında olmak ve moral kaynağı olmak için bu mesleği seçtiğini kaydeden genç sokak müzisyeni Polat, “Halk ile iç içe olmak istediğim için bu mesleğe başladım. Müzik tutkum da küçüklüğüme kadar dayanıyor. Normalde ben ayrıca def hocasıyım” diye konuştu.

‘SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜNÜ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİM’

Kimsesizlere ve durumu düşük olan kimselere yardımcı olmak amacıyla Siirt Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünü okuduğunu hatırlatan Polat, “Daha önceki yıllarda maddi durumum kötüydü; ama çok şükür şimdi iyi. Daha önceki sıkıntılı dönemimi hatırlayarak, bazen kazandığımı onlara bağışlıyorum” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.