Servisçilerden Taş’a dev destek

S.S. Batman Öğrenci ve Personel Servis Karayolları Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi, 15 Ocak tarihinde yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Şevki Taş’ı destekleme kararı aldıklarını yaptıkları basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Servisçilerden Taş’a dev destek
Yayınlama: 02.01.2023 16:43:21
631
A+
A-

Basın açıklamasına S.S. Batman Öğrenci ve Personel Servis Karayolları Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu ve kooperatif üyesi servisçiler katıldı. Basın açıklamasını okuyan S.S. Batman Öğrenci ve Personel Servis Karayolları Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Aytekin Baydar, “Kooperatifimizi 20 yıllık kooperatifçilik tecrübesiyle yöneten Başkanımız Şevki Taş’a desteğimizin sonsuz olduğunu belirtiyoruz. 2002 yılında göreve geldiği dönemde kooperatifin kredi takibinden kaynaklı kapalı olan ayrıca SGK alacağından icralık olan kooperatifimizi 2 odalı bir kooperatiften kurumsal 3 katlı borçsuz bir kooperatife ve yakışır hizmet binasına kavuşturan ayrıca diğer tüm sektörlerde olduğu gibi minibüsçü esnafımıza da gerekli olan kredi desteğini esirgemeyen Başkanımız Şevki Taş’a sonsuz desteğimizi ve yanında olduğumuzu ilan ediyoruz” dedi. Ekremoğulları Grup Enerji Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu yaptığı açıklamada “Yıllarca esnaflarımıza verdiği desteklerle Batmanımızın emektarı olan Şevki Taş’ı yapılacak Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Seçimi’nde destekliyoruz. Batman için önemli olan bu seçimde sandığa gidecek tüm esnaflarımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

“KİMSENİN MALINI SATMADIK”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, kendisine verilen desteğe teşekkür etti. Başkan Taş, “Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Görev sürem boyunca kapım herkese açık olmuştur. Kimsenin malını icraya veripte satmamışım. 200’den fazla şoförü verdiğimiz kredilerle araç sahibi yaptık.  Haciz durumları yaşandı ama kimsenin malını satmadık. Şartları sağlayan herkes kredi almıştır. Zaten kredinin karşılığını güvenceye almadan yasal olarak devlet krediye onay vermiyor” dedi. Haber: Recep AKIN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.