“Sizlerle gurur duyuyoruz”

Girne Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Tahir Altuğ, 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Batman Medya Gazetesini ziyaret ederek, gazetemiz imtiyaz sahibi Ercan Arslan’ın şahsında tüm basın camiasının gününü kutladı ve kolej çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaştı.

“Sizlerle gurur duyuyoruz”
Yayınlama: 26.01.2023 17:23:41
Düzenleme: 26.01.2023 18:09
174
A+
A-

Aynı zamanda TEMA Vakfı İl temsilcisi  ile  Türk Hava Kurumunu Batman Şube Başkanlığını yapan Müdür Altuğ, “Gününüzü içtenlikle kutlar, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizinle gerçekten gurur duyuyoruz.  Gazetecilik mesleğini Batman’da en güzel şekilde icra eden insanlardansınız. Hem şahsınızda hem gıyabında bunu dile getiriyoruz” dedi.

“GİRNE KOLEJİ, AMERİKAN ÜNİVERSİTESİNE BAĞLI”

Girne Kolejinin, Girne Amerikan Üniversitesine bağlı bir kuruluş olduğunu kaydeden Müdür Altuğ, “Türkiye’de yaklaşık 3-4 yıldır okullaşmaya başlayan bir okul. Aslında Amerikan Üniversitesi içerisinde Girne Kolejleri var. Onlar ‘Girne İnternational Shool’ diye geçiyor. İki tane yabancı dille eğitim veren, yani bunların İngilizce eğitim veren iki okulları var. 2019 yılından beridir de Türkiye’de okullaşmaya başladılar.

“YENİDÜNYA VATANDAŞLIĞI VURGUMUZ VAR”

Türkiye’de açılan ilk kampüslerden bir tanesi Batman Girne Koleji. Batman Girne Koleji yabancı dil vurgusuyla ön plana çıkan, yabancı dili geliştirmek için özel çalışma programları geliştiren bir kuruluş. Bizim en önemli vurgumuz “Yenidünya insanının yolculuğuna eşlik etmek” diyoruz. Yeni dünya insanının yolculuğunda dünya vatandaşlığı vurgumuz var. Burada da yine yabancı dil vurgusu ön plana çıkıyor. Kültürel sanatsal, sportif faaliyetlerde de çocuklarımızın becerilerini geliştirmek için özel içeriklerle çocuklarımızı destekliyoruz” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.