“Tecrübemizi üç marka altında topladık”

Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı.

“Tecrübemizi üç marka altında topladık”
Yayınlama: 09.01.2023 13:56:47
Düzenleme: 09.01.2023 14:53
117
A+
A-

VIP C9 Kurs Merkezi, Tekno Genç Koleji, Özel C1 Kurs Merkezi gibi eğitim kurumlarıyla Batman’da eğitim ve öğretim faaliyetlerine büyük katkı sunan ve eğitim alanında dünyanın en etkili yöntemlerini Batman’da hayata geçiren uzman eğitimci Cuma Dişikırık, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

“İSTİHDAMA KATKI SUNMAYI HEDEF EDİNDİK”

Gazetecilerin, toplumun gözü ve kulağı olduğuna dikkat çeken Dişikırık, kentin gelişiminde önemli rol oynayan basın kuruluşlarını önemsediklerini ifade etti. Dişikırık, programda konuşma yaparken “Eğitimde 35 yıllık bütün tecrübemizi üç marka altında topladık. Vip C 9 Kurs Merkezi, Özel C 1 Kurs Merkezi ve Kozluk ve Siirt Tekno Genç Koleji, Siirt Akşam Lisesi olmak üzere 6 eğitim kurumu, bu markaların bünyesindeki eğitim kurumlarıdır. Eğitime olduğu gibi istihdama da katkı sunmayı hedef edinmiş durumdayız. Eğitime gönül vermiş insanlarız. Eğitimde başarı için vizyon, hedef ve hayal lazımdır. Biz bu hayalin peşinden koşuyoruz. 4 aylık, 1 yıllık çalışma takvimlerimiz her zaman hazır vaziyettedir. Yüreğimizle Batman’a güzel işler katmak ve ülkemize katkı sunmak için çalışıyoruz. Markalaşma yönünde ilerliyoruz. Marka olmadan büyümek mümkün değildir. Sistematik ve planlı çalışma ile markalaşmaya doğru ilerliyoruz. Batman’da bu markayı güçlendirmek ve Türkiye’ye bu markayı taşımak istiyoruz. Hayalimiz budur” dedi.

“GAZETECİLER BATMAN’IN VİCDANIDIR”

Uzman eğitimci Dişikırık, “Ben Batman’daki gazetecilerin, emek harcayan herkesin, basın derneklerinin yanı sıra her türlü basın kademelerinde çalışan herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Ben gazetecilerin 600 bin nüfuslu Batman’ın gözü, kulağı, vicdanı ve sesi olduğuna yürekten yüzde 100 inanan bir insanım. Bizim burada sizinle bir araya gelmemizin sebebi siz değerli basın mensuplarının günlerini kutlamak, ikincisi de 35 yıldır eğitim camiasına hizmet vermiş bir kardeşiniz olarak,  CVD Eğitim Kurumlarımızı sizlere tanıtmaktır. C9, C1 ve Tekno Genç markalarını kısmetse ülke geneline yaymak için çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız” dedi.

“MARKALARIMIZI TÜRKİYE GENELİNE YAYMA STARTINI VERDİK”

Markalaşma konusunda pandemi ve ülkedeki  ekonomik sıkıntılar veya belirsizliklerin kendilerini yavaşlattığını  kaydeden Dişikırık, “Şuanki çalışmamız belli bir olgunluğa  geldi. Yönetici kadromuzla markalarımızı Türkiye geneline yayma konusunda bugün start vermiş bulunmaktayız. Bizler şuan Batman’da C1 Kurs ve C9 Kurs, Kozluk’ta Tekno Genç Koleji, Siirt’te Siirt Tekno Genç ve Siirt Akşam Lisesi ve  Siirt C1 Kursu olmak üzere toplam 6 tane kurumda faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu 6 kurumumuzda aktif 172 personelimiz ve öğretmenimiz istihdam olmaktadır. Bu kurumlarımızda 2 bine yakın öğrenciye hizmet vermekteyiz.  Kendi SGK’sını devlete yatırdığımız bin 600’e yakın öğrencimiz ve çalışanımız mevcuttur” dedi.

“MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇABA SARF EDEN BİR KURULUŞUZ”

Memlekete ve bölgeye ellerinden geldikleri kadar katkı sunmak ve güzel işler yapmak için çaba sarf eden bir kuruluş olduklarını kaydeden Dişikırık, “Bazen bana ‘Cuma Hocam, rakipler veya başka insanlar 1 kurumla uğraşırken sen 6 kurumu nasıl bir arada yönetiyorsun’ diyorlar. Biz memleketimize, bölgemize, Batman’a hizmet etmeyi seviyoruz. Elbette ki bir başarı sadece bir kişi ile çıkmaz, ekip ve vizyon da lazım. Hayal ve amaç lazım. Biz bu konuda bugüne kadar hep böyle çalıştık. Ekip olmadan zaten bir yere varılamaz ve güzel ürünler çıkarılamaz. Ancak önde giden kişinin de kesinlikle bir samimiyeti, bir hayali olmalıdır” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.