TED Koleji’den üniversiteye ziyaret

Eğitimin birçok kademesindeki öğrenciler tarafından sık sık ziyaret edilen Batman Üniversitesi, Batman TED Koleji öğrencileri ağırlandı.

TED Koleji’den üniversiteye ziyaret
Yayınlama: 16.01.2023 17:58:23
39
A+
A-

Batı Raman kampüsü senato toplantı salonunda TED Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle sohbet ederek onların geleceklerine dair planlarını ve tercih etmek istedikleri bölümler hakkındaki fikirlerini dinledi.

Öğrencilere üniversiteyi anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesinde son dönemlerde gerçekleştirilen çalışmaların, öğrenci ve genç odaklı olduğunu dile getirerek Batman Üniversitesinin yeni açılan bölümlerle eğitim kapasitesini daha da artırdığına dikkati çekti. Batman Üniversitesinde hayata geçirilen projelerle birçok alanda iddialı olmaya başlandığının altını çizen rektör Demir, adayların Batman Üniversitesindeki öğrenciyi önceleyen çalışmaları ve nitelikli eğitimin verildiği bölümleri daha yakından takip etmeleri önerisinde bulundu. Öğretmenleri eşliğinde akademik birimleri, kütüphaneyi ve laboratuvarları ziyaret eden öğrenciler, yetkililerden bilgiler alarak üniversiteden ayrıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.