Ucuzluk izdihamı!

Batman Gültepe Mahallesi Elit Düğün salonunda açılan ELİTEFEST Tesettür Moda Festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce vatandaşın akın ettiği festivalde giysiler adeta havada kapışıldı.

Ucuzluk izdihamı!
Advert
Yayınlama: 08.01.2023 16:24:36
Düzenleme: 08.01.2023 16:47
656
A+
A-

VATANDAŞLAR BİRBİRLERİYLE YARIŞTI…

Tesettür modası ve kadın giyimine yönelik kıyafetlerin yer aldığı ve onlarca yerel ve dışarıdan gelen firmaların buluştuğu festivalde, Batmanlılar uygun fiyatlı kıyafetlerden almak için adeta birbiriyle yarıştı. Binlerce vatandaşın akın ettiği festivalde birbirinden şık ve mükemmel tasarımlı giysiler adeta havada kapışıldı. Elit Festevali kurucusu Yasin Tütüncüoğlu, 2006 yılında organizasyonla başladıkları festivalciliğe 2014 yılından beri de Elitfest çatısı altında faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti.

 

25 AYRI ŞEHİRDE FESTİVAL DÜZENLENİYOR

Türkiye’nin yaklaşık 25 ayrı şehrinde 70’ten fazla ayrı noktada festival gerçekleştirdiklerini hatırlatan Tütüncüoğlu, “Festivallerimizin içeriği tamamen kadınlara özeldir; kadın giyimdir. Alanımız da tesettür modası, yani tamamen muhafazakar modaya uygun ürünler satmaktayız. Batmanlılar festivalimize yoğun ilgi gösterdiler” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.