“Üyelerimizi oy kullanmaya bekliyoruz”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve adayı Şevki Taş, 15 Ocak Pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerine tüm üyelerin katılım göstermeleri ve oy kullanmalarını beklediklerini kaydetti.

 “Üyelerimizi oy kullanmaya bekliyoruz”
Yayınlama: 12.01.2023 16:30:48
100
A+
A-

15 Ocak Pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerine tüm üyelerin katılımlarını beklediklerini belirten Başkan Taş, “Yoğunluktan dolayı ulaşmadığımız üyelerimizden helallik diliyoruz. Pazar günü saat: 10.00’da Alyans Düğün salonunda yapılacak olan seçimlere kooperatif ortağımız olan 1781 üyemizin tamamının katılımlarını bekliyor ve önemsiyoruz. Göreve geldiğimden beri kooperatifi önemli bir noktaya taşıdık. Bölge kooperatifleri arasında en iyi durumdayız. Esnaf ve sanatkârımıza yönelik önemli projelere ve çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Batman’ı ve esnafımızı ileriye taşımak adına elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bunun için üyelerimizden destek bekliyoruz” dedi.

“KOOPERATİFİMİZİ HİZMETİN ÜSSÜ YAPTIK”

Görev süresi boyunca yaptıkları özverili çalışmalarla kooperatifi hizmetin merkez üssü haline dönüştürdüklerine değinen Başkan Taş, “Görev sürem boyunca esnaf ve sanatkâra yönelik özverili çalışmalarımızla kooperatifi hizmetin merkez üssü haline dönüştürdük. Kooperatif ortaklarımızı, kuyumcu, galerici, araç kiralama işletmeleriyle çeşitlendirdik. Cumhurbaşkanının önceki gün esnaf ve sanatkâra yönelik açıkladığı müjdeler uygulanacaktır. Göreve geldiğimden beri kredi için kim gelmişse geri çevirmedim. Gelen üyelerimize yardımcı oldum. Bundan sonra da yeni ekibimle yardımcı olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.