Yeni Sendika heyetinden Batman’a çıkarma

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) Genel Başkanı Metin Memiş, Başkan yardımcıları Recep Temel ile Ahmet Acuner, il teşkilat buluşması kapsamında Batman’daydı.

Yeni Sendika heyetinden Batman’a çıkarma
Advert
Yayınlama: 22.01.2023 12:39:20
143
A+
A-

Genel Başkan Memiş ve beraberindeki heyet Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. Feyat Tunç, İluh Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Özay, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Masum Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler. Saha çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarını ziyaret eden Memiş, gösterilen ilgi ve alakadan memnuniyetini belirtti.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Yeni Sendika Genel Başkanı Metin Memiş, yaptığı açıklamada “Pandemi döneminde sahaya çıkmayıp sağlık çalışanlarını yalnız bırakan, beyaz reformda sağlık çalışanlarının haklarını aramayan, banka promosyonu konusunda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı mağdur edenlerin şimdi 150-200 TL’lik sözde bonuslarıyla sahaya çıkıp yalan dolan sendikacılığı yapma çalışmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yapacağımız çalışmalarla kısa sürede barajı aşarak, gönül birliği ile sağlık ve sosyal çalışanlarımızı rahatlatacağımıza inanıyoruz. Çünkü bizim sendikacılık adına söyleyecek çok sözümüz ve daha yapacak çok işimiz var” dedi. Yeni Sendika İl Temsilcisi Vasıf Aksoy ise ‘Batman’da genç dinamik bir ekip ile sahada olduklarını en kısa sürede de şube olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirerek programda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı iletirim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.