Yıldız ve Kızıl ailelerinin mutlu günü

Batman’ın tanınan ve sevilen değerlerinden H. Siraç Yıldız’ın iş insanı oğlu Hasan Yıldız, Güngör Palas düğün salonunda düzenlenen görkemli düğünle, hayatını H. Ahmet Kızıl’ın kızı Büşra Kızıl ile birleştirdi.

Yıldız ve Kızıl ailelerinin mutlu günü
Yayınlama: 22.01.2023 12:48:54
2.447
A+
A-

DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİLER

Düğüne ev sahipliği yapan H. Siraç Yıldız, Engin Yıldız ve akrabaları, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. İş ve siyaset dünyasının yanı sıra, kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı muhteşem düğüne Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir,  iş insanı Emin Çelik, iş insanı Bahri Müjdeci ve Av. Ali Tezdiğ’in yanı sıra birçok isim teşrif etti. Salona müzik ve konfeti eşliğinde gelen gelin ve damadın muhteşem dansına dost ve akrabaları da eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular.

Güngör Palas’ta son zamanların en güzel düğünlerinden biri ifa edilirken, rüya gibi bir atmosferde bir araya gelen konuklar müzik eşliğinde halay çekerek düğüne renk kattılar. Okunan mevlid-i şerifin ardından konuklara mevlit yemeği ikram edildi. Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticilerine, dost ve akrabalara teşekkür eden damadın babası H. Siraç Yıldız, genç çifti kutlayıp hayırlı olsun temennisinde bulundu. Biz de genç çifti tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.