“Yol eziyetimiz sona ersin”

Gültepe mahallesi Demokrasi bulvarı havaalanı kavşağında 500 metrelik yol için mahalle sakinleri 6 kilometrelik yol kat ediyor. Gültepe mahallesi H. Adile Kubba taziye evinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında yol sorunlarını Vali Ekrem Canalp’e ileten mahalle sakinleri, yol eziyetlerini bir an önce sona ermesini dile getirdiler.

“Yol eziyetimiz sona ersin”
Yayınlama: 12.01.2023 16:42:01
Düzenleme: 12.01.2023 16:58
206
A+
A-

“ÖĞRENCİ SERVİSLERİ ÇOCUKLARIMIZI ALMIYOR”

Gültepe mahallesi Demokrasi bulvarı havaalanı kavşağına tali yolla ilgili olarak bir yıldır dilekçe verdiklerini belirten mahalle sakinlerinden Toksoy Akti, “Tali yolla ilgili bir yıldır Valilik, Emniyet, belediye, bölge trafik ve Karayollarına dilekçelerimizi verdik. Bazı arkadaşlar şahsen kurumlara gidip taleplerimizi dile getirmişlerdir ama hiç bir kurum çözüme yönelik katkısı olmamıştır. Bulunduğumuz yerde yaklaşık olarak 200 daire bulunuyor. Yanı başımızda Ramada oteli yapıldı. Havaalanı kavşağında 500 metrelik yol için 6 kilometrelik yol kat ediyoruz. Öğrenci servisi gelip hiçbir öğrenciyi  buradan almıyor.  Ya karşıya geçiyorlar veya ışıklara gidip oradan biniyorlar. Karşıya geçerken çok sıkıntı yaşıyoruz. Ölümle burun buruna geliyoruz” dedi.

GÜNEY, “YOL İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Batman Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Veysi Güney, “Vatandaşların yolun kavşağa bağlanması konusunda talepleri vardı. Biz bu talepleri konusunda zaten çalışma başlattık. Amacımız yolu kavşağa bağlayarak vatandaşların oradan şehre veya havaalanına gitmelerini sağlamak. Dolayısıyla oradan tekrar dönüp geri gelmesin diye bununla ilgili dediğim gibi zaten bir çalışmamız var. Çünkü biz yan yolların açılmasını istiyoruz ve bu projenin de hayata geçirilmesi uygundur ve üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.