Yücebağ Kuyumculuk hizmete girdi

Batman’da Bankalar caddesinde hizmete açılan Yücebağ Kuyumculuk firmasının açılış kurdelasını Ak Parti İl Başkanı A. Akif Gür kesti. Açılışa Başkan Gür’ün yanı sıra, işletme ortaklarından ve aynı zamanda Kamu-Der İl Başkanı Abdullah Tunç, Yücebağ Belediye Başkanı Abdullah Bil, Sason Belediye Başkanı M. Şafi Yavuz ve bazı esnaf temsilcileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yücebağ Kuyumculuk hizmete girdi
Yayınlama: 15.01.2023 16:29:54
172
A+
A-

“İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMASI BATMAN İÇİN ÖNEMLİ”

Açılışta konuşan Ak Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, “Hayırlı uğurlu olsun.  İstihdama katkı sağlayan imalat atölyesi ile birlikte yeni şubelerin Batman’a kazandırılması son derece önemli. Abdullah kardeşimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“İMALATTA EN ESKİ FİRMAYIZ”

2000 Yılından beri sektörde olduklarını kaydeden Başkan Tunç, “Ayrıca bünyemizde Yücebağ bilezik imalat atölyemiz de var. Ben daha önce ortaklı olarak bu işteydim ama son 3-4 yıldan beridir tek başıma işimi sürdürüyorum. Batman’da hizmet veren iki imalatçıdan biriyiz. İmalatta en eski biziz ve imalata 2012 yılında başladık. İmalat işinde 12 işçimiz var ve toplamda 2 adet şubemiz var. Biri pasajın içerisindedir. Yeni şubemiz de Batman’a hayırlı olsun” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.