“Zam duyumları asılsız”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (BESO) M. Sıddık Çiftçi, sosyal medya ortamında berber ve kuaförlerde yeni fiyat tarifesinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

“Zam duyumları asılsız”
Advert
Yayınlama: 03.01.2023 17:37:07
131
A+
A-

Kamuoyunda dillendirilen yeni saç, sakal tarife fiyatlarının kesinlikle doğru olmadığını dile getiren BESO Başkanı Çiftçi, gazetemize açıklamalarda bulundu. Çiftçi, “Ne Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ne Esnaf Odaları Birliği ve nede Valilik tarafından yeni bir fiyat tarifesi uygulaması yok. Aldığımız duyumların gerçeklikle bir ilgisi yoktur. Şuan gündemimizde olan şey, yaptığımız istişare toplantısından sonra fikir birliğine varılan erkek berber ve kuaförlerin Pazar günü tatil edeceğiyle ilgili kararın resmi prosedürlerini tamamlama çalışmamızdır” dedi.

“ESNAFIN TALEBİ VAR”

Şuan yeni fiyat tarifesi olmamasına rağmen esnafın fiyat güncellenmesi yönünde taleplerinin olduğunu kaydeden Başkan Çiftçi, “Evet esnafın talebi var ve biz zamanı gelince bu konuyu da gündemimize alıp gerekli çalışmayı yapacağız. Ancak bunu belirtmem gerekir ki, kamuoyunda konuşulan duyumların bizimle herhangi bir alakası yoktur” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.