28 Gönüllü deprem bölgesine gitti

Umut Kervanı, Yetimler Vakfı, Yetimler Eli ve İHO EBRAR gönüllüsü 28 kişi Kahramanmaraş’taki çalışmalara katılmak için yola çıktılar.

28 Gönüllü deprem bölgesine gitti
Yayınlama: 15.02.2023 15:54:30
38
A+
A-

Başlatılan yardım kampanyalarına her gün bir yenisini ekleyen Umut Kervanı, Yetimler Vakfı, Yetimler Eli ve İHO EBRAR deprem bölgelerine gönderdikleri yardımlar dışında her gün gönüllülerini depremzedelere destek için araçlar ve yardım malzemeleri yollamaya devam ediyor.

“DESTEK OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

HÜDA PAR olarak Umut Kervanı, Yetimler Vakfı, Yetimler Eli ve İHO EBRAR destek olmak için gönüllü geldiklerini anlatan Mustafa Tufan, “Bizlerde HÜDA PAR Kozluk ilçe teşkilatı olarak üye ve gönüllülerimizin katılımıyla depremin yaşandığı ilk an saatten itibariyle alandaydık, sahadaydık. Elhamdülillah şu an Kahramanmaraş’a kardeşlerimize destek olma adına gidiyoruz. Rabbim şimdiden kendisi için kabul buyursun Allah kabul etsin.” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Gönüllülerden Selman Gülmüş, şunları aktardı: “Umut Kervanı gönüllüsü olarak deprem bölgesine yaralı olan kardeşlere yardım etmek için gidiyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Elimizden ne geliyorsa orada yapmaya hazırız inşallah. Çok üzücü bir durum. Elimizden ne geliyorsa yaralarını sarmaya hazırı inşallah” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.