40 Bin depremzedeye sıcak yemek

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR tarafından Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya’da Kurulan aşevlerinde 40 bin depremzedeye üç öğün sıcak yemek veriliyor.

40 Bin depremzedeye sıcak yemek
Yayınlama: 16.02.2023 15:55:26
61
A+
A-

Dört büyük vakfın başlatmış olduğu deprem bölgelerinde sıcak yemek yardımı için kurulan aşevlerinde gelen depremzedeler için üç öğün sıcak yemek çıkarılıyor. Yemekleri zamanında hazırlamak için gönüllüler canla başla çalışıyor. Kahramanmaraş Merkez, Malatya Merkez, Malatya Erkenek ve Adıyaman Merkezde açılan aşevlerinde Batman’dan giden Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR’ın yüzlerce gönüllüsü depremzede kardeşlerimize ihtiyaçları için gönderilen yardımları ulaştırmakla beraber en önemli ihtiyaçlarından biri olan yemek ihtiyaçlarını da aşevlerinde karşılamaya çalışıyorlar. Sıcak yemek hizmetinde aşevlerinde 40 binden fazla depremzedeye hizmet verilmekte. Gelen yardımlar doğrultusunda aşevlerinin kurulması için gerekli malzemeler karşılandıkça her gün bir yenisi ekleniyor.

MALATYA’DA KURULAN AŞEVİNE VALİDEN ZİYARET

Malatya Erkenek’te kurulan aşevine depremden dolayı görevlendirme ile Sivas valisi Dr. Yılmaz Şimşek ziyaret etti. Erkenek’te Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR gönüllülerinin kurduğu aşevini Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ziyaret edip gönüllülerle fikir alışverişinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.